Moj prvi piss

Oduvek sam zeleo da uradim sam sebi piss. I trebalo je vremena da ga uradim onako kako sam o tome sanjao.

Bilo je to ovog leta jednog bas lepog letnjeg dana. Prvo sam cim sa ustao pio nenormalne kolicine vode da bih prvo napunio skoro punu pivsku casa 0,5l pisacom. Casu sam ostavio napolju kako pisaca ne bi bila hladna.

Zatim sam opet pio vodu u nenormalnim kolicinama. Dok sam to radio, obrijao sam kurac i guzu i uradio klistir. Na kraju sam spremio i mali levak.

Kada sam bio pred pucanjem da vise ne mogu da izdrzim a da ne pisam krenuo sam u akciju.

Legao sam u kadu i poceo da pisam po sebi. Mlaz koliko sam trpeo je bio bas jak.

Zapisao sam se po stomaku, grudima, licu, celom telu.Posto je mlaz bio jak pisao sam sam sebi u usta direktno.

Ukus pisace mi nije bio ne poznat tako da sam uzivao i lep deo pisace koji je zavrsio u ustima sam progutao sto me bas napalilo, kurac mi se digao hteo je da eksplodira.

Posle skoro minut ipo pisanja po sebi kada je pisaca stala bio sam sav mokar od nje.

Zatim sa uzeo pisacku iz pivske case od ujutru i presao na nju a koja je bila napolju na toplom skoro 5 sati. Zauzeo sam u kadi kerecu pozu i stavio sam u guzu mali levak. Zatim sam u levak polako sipao pisacu koja je ulazila u mene to jest moju guzu. To sam prvi put radio i osecaj je odlican. Guza mi je bila puna sa toplom pisacom. Skoro pola case je stalo. Drzao sam je u sebi skoro minut a kurac je hteo da mi eksplodira koliko sam se napalio. Pisaca je pocela u mlazu da izlazi iz mene skoro ceo metar je mlaz isao do plocica.

Vec sam bio blizu da svrsim, pa sam ostatak pisace iz case kada sam opet legao u kadu polio po sebi i drkao kurac vec uveliko. Posle ne punih minut kolko sam se nalozio sam obimno svrsio po sebi.

Prekriven sa spermom i pisacom iako me je napaljenost popustala, lizao sam sa sebe miks spreme i pisace i isti gutao. Od tog miksa nema nista bolje veoma mi se svidelo.

Posle ovog prvog iskustva, do danas sam to ponovio jos 15-tak puta.
Publicerad av lusti565
2 år sedan
Kommentarer
10
Vänligen eller för att publicera kommentarer
till lips4uall : U potpunosti se slazem.
Svar Visa ursprunglig kommentar Dölj
lips4uall
Ja sam shvatio da volim piss tek pošto sam postao zavisnik.

Kurac u ustima mi je jedino pomagao da se radujem i osetim živim, u potpunosti da se predam nepoznatom, uzbudljivom i smislenom.

Kakva akrobatika je neophodna kako bih se na ovom i drugim sajtovima nagutao kurca, neću smarati.

Kada mi se ne da više da se natežem ovde, i ja se lepo napijem vode. Legnem u kadu i ja probam da što više gađam u usta. Taj topli slankasto-gorki ukus me smiruje. Nije to ni približno slano niti ukusno gorko kao sperma koju volim da gutam. Ta lepa providna topla tečnost me smiruje. Donekle. Deluje kao metadon.

Ja bih da kleknem, otvorim usta, toplim prstima pomazim kurac, onako lagano i polako ga otopim da piša meni u usta. Ne dižem jezik i ne prolivam taj divni piss, gutam, proždirem svaku kap.

Kada prestane da me hrani toplom i ukusnom belom radošću, poljubiću ga i pipnuti jezikom da se ocedi.

Onda ću tek krenuti da ga manijakalno gutam, davim se i povremeno gušim dok mi blokira ždrelo...  
Svar
till ffnnn : Super
Svar Visa ursprunglig kommentar Dölj
ffnnn
Lepo, i ja obozavam piss...
Svar
till DadGuyMaddix : The translation is correct, thank you very much.
Svar Visa ursprunglig kommentar Dölj
till DadGuyMaddix : Oh yes!!!
Svar Visa ursprunglig kommentar Dölj
till nevinasce : NIsta lepse!!!
Svar Visa ursprunglig kommentar Dölj
Ljepo ,moj prvi je bio od sina dok sam bila obučena kao kurva
Svar
DadGuyMaddix
Loved the post- wetter is better!
Svar
DadGuyMaddix
Hope this is an accurate English translation of your post: I've always wanted to piss myself. And it took me a while to do it the way I dreamed.
It was a very beautiful summer day this summer. First, as soon as I got up, I drank abnormal amounts of water to first fill an almost full beer glass with a 0.5 liter printer. I left the glass outside so the writers wouldn't be cold.
Then I drank water in abnormal amounts again. While doing this, I shaved my dick and ass and made an enema. In the end, I saved a small funnel.
When I was about to be shot so that I could no longer stand without writing, I took action.
I lay down in the bathtub and started writing by myself. The jet I suffered was very strong.
I wrote on my stomach, chest, face, whole body. Since the jet was strong, I wrote directly to my mouth.
The taste of the printer was not unfamiliar to me, so I enjoyed it and swallowed a nice part of the printer that ended up in my mouth, which really turned me on, my dick rose and wanted to explode.
After almost a minute and a half of writing by myself, when the writer stopped, I was all wet from her.
Then I took a pen from the beer glass in the morning and switched to it, which was outside in the heat for almost 5 hours. I took a potty pose in the bathtub and put a small funnel in my ass. Then I slowly poured into the left side the writer who was entering me, that is, my ass. I did this for the first time and it feels great. My ass was full with a hot writer. Almost half the case stopped. I held her inside for almost a minute and my dick wanted to explode as much as I got horny. The writer started to come out of me in a jet, almost the whole meter, the jet went to the tiles.
I was already close to cumming, so I poured the rest of the writer out of the glass when I lay down in the bathtub again and jerked my dick for a long time. After less than a minute, as much as I ordered, I cummed extensively on my own.
Covered with semen and a writer, even though my excitement subsided, I licked the mix of ready-made and writers and swallowed them. There is nothing better than that mix, I really liked it.
After this first experience, I have repeated it about 15 more times to date.
Svar