Deliğin Sahipleri

Erkeklerin en sevdiğim yanlarından biri siklerini çok sevmeleri. Siklerinin o deliğe girişine bakmaya bayılıyorlar. Deliğe dayanmasını, içeri iterek girmesini, deliğin istemsizce açılması. Sonra çıkarken bir boşluk bırakıp kapanması. "İşte benim eserim, sikim içine giriyor ve beni kabul ediyor. Bu deliğe giriyorum." diyorlar. Tempoyu düşürüp dinlenirken siklerini ve deliğin aldığı şekilleri seyrediyorlar.

Eğer sırt üstüysem bazen o anda gözlerime bakıp, "işte bunu sikiyorum..." diyorlar. Delik önlerinde açılıyor, kapanıyor. Siklerinin nelere kadir olduğunu görüp gururlanıyorlar. Beni tamamıyla ele geçirmiş. Sikleri giriyor içeri, biçimini değiştiriyor, dışarı çıkıyor. O anda bir inleme duyuyorlar. Gözlerimde parıltı değişiyor. "Lütfen..." diyorum. Harikasın, sahibimsin.

Kalçalarım bembeyaz. Deliğin çevresi pembemsi, kırmızı. Siki oraya yaklaşıyor. Yumuşakça girerken kaslar geriliyor. Çıkarken bir an bekleyip kapanıyor. Uzun, tempolu siktikten sonra deliğin kapanması zaman alıyor. Bazen oraya tükürüp tükürdüğünün kaybolmasını seyrediyor. Tükürük kayboluyorken delik kapanıyor. Sikini yine oraya dayıyor ve tamamının içeri girişine şaşırıyor. Bunu ben başardım diyor. Siktim ve benim oldu.
Publicerad av cdselin29
1 år sedan
Kommentarer
3
Vänligen eller för att publicera kommentarer
gönül isterdi ki o gözümüzde canlanan anları izleyebileceğimiz bir kayıt olarak izlesek ve yaşasak...
Svar
_Poyraz_
harika anlatim tamamen katiliyorum canim
Svar
Ama gerçekten hariika bir manzara deliğe giriş aşaması daracık deliğin bir anda açılıp içeriye kabul etmesi ve çıktıktan sonra kapıyı açık bırakıp gitmişçesine kapanamayışı...
Svar