Ιστορία μου Αμαρτία μου part 1

Γεια σας φίλες και φίλοι μου επιθυμώ να σας πώ την ιστορία μου έτσι όπως την θυμάμαι ξεκινώντας απο πολύ μικρή ηλικία που φορούσα τα ρούχα της μαμάς μου, σαν μοναχοπαίδι μου έκαναν όλα τα χατίρια και ποτέ δεν με παρεξηγούσαν. Ποτέ μου δεν φόρεσε μπροστά στην μαμά μου γυναικεία ρούχα όμως στην ηλικια των 12 τα αγοράκια ξεκίνησαν να βλέπουν τις διαφορές μεταξύ εμού και αυτών και έτσι σταμάτησαν να με κάνουν παρέα, ξεκίνησαν να με κοροϊδεύουν και να με αποκαλούν αγοροκόριτσο. Ένα σαββατοκύριακό που όλοι ήταν έξω στην γειτονία και έπαιζαν μπάλα βγήκα να κάνω ποδήλατο.
Ο αδερφός ενός αγορίου στην ηλικία μου ας τον αποκαλούμε προς το παρόν Π που ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος μας απο εμένα και τον συνομήλικο αδερφό του ας τον αποκαλούμε Γ πρότεινε να πάμε στο υπόγειο του μπαμπά τους... σημειωτέων πως μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας όπου τα πράγματα είναι πιο κλειστά και πιό τετράγωνα.
Τότε εγώ ο συνομήλικος συμμαθητής μου Γ και ο κατα δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του Π κατεβήκαμε στο υπόγειο του μπαμπά τους που ήταν γεμάτο απο παλιά έπιπλα και έναν τεράστιο καταψύκτη.
Ο Π πρότεινε να παίξουμε ότι ήμαστε συμμορία και τότε το κάναμε ώς συνήθως επέλεγα να έχω γυναικείους ρόλους στα παιχνίδια και έτσι επέλεξα να είμαι μια κατάσκοπος που τους παρακολουθούσε.
Το παιχνίδι συνέχιζε κανονικά ώσπου ο Π μου είπε πως θα κάναμε στα ψέματα πως ήμουν το κορίτσι του και θα φιλιόμασταν πίσω απο τον καταψύκτη πήγαμε απο εκει πίσω και μου ζήτησε να βγάλω όλα μου τα ρούχα , να υπενθυμίσω πως εγώ ήμουν τότε 12 και ο Π ηταν 14 .
Εγω στην Αρχή δίστασα και του είπα πως όχι και μου απάντησε πως δεν γίνεται έτσι κάνουν οι γυναίκες. Έτσι πήρα και εγώ θάρρος και έβγαλα τα ρούχα μου και τα άφησα πάνω στον καταψύκτη. Ο Π έβαλε τον Γ να κάθεται στις σκάλες και να κρατάει τσίλιες , μου χούφτωσε τις ρόγες μου και κοίταξε το μικρό και άτριχο πουλάκι μου , γέλασε και μου λέει τι είναι αυτό?
Με μια κίνηση έβγαλε το πουλί του απο το μποξεράκι του και εγώ κοίταξα με γουρλωμένα μάτια. Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα πουλί απο κοντά , είχε τρίχες και ήταν και καβλωμένο ενώ το δικό μου δεν κάβλωνε ποτέ.
Με γύρισε πλάτη και ξεκίνησε να τρίβεται πάνω μου και το ένιωσα να καβλώνει πιο πολύ, με έβαλε να γονατίσω και να το βάλω στο στόμα μου.
Εγω για ακόμη μια φορά δίστασα και αυτός με παρακάλεσε, το έβαλα στο στόμα μου και αυτός κουνήθηκε μπρός πίσω και τότε ένιωσα ένα γλυκο και αλμυρό υγρό στο στόμα μου.
Αυτός το τράβηξε απο το στόμα μου και κουμπώθηκε γρήγορα , εγώ σηκώθηκα και τον μιμήθηκα έβαλα γρήγορα τα ρούχα μου και ανεβήκαμε πρός τα πάνω.
Αυτοί πήγαν για μεσημεριανό ενώ γύρισα σπίτι μου ξεκινώντας να καταλαβαίνω τι θέλω να κάνω στην ζωή μου.
Η ιστορία αυτή συνεχίστηκε για αρκετό καιρό μέχρι που ο Π απέκτησε κοπέλα και συνέχισε να με κοροιδεύει στο σχολείο αλλα πλέον όχι αγοροκόριτσο αλλά αδερφάρα και πουσταρέλι, και αυτό συνέβη γιατί ΄χάριν εμού ο Π κατάλαβε τι έχει μέσα στο βρακί του.
Publicerad av elenakoronh
7 år sedan
Kommentarer
2
Vänligen eller för att publicera kommentarer
Η καλύτερη ιστορία!θέλουμε συνέχεια!
Svar
εγω παντως απο εκεινη την μερα δεν θα σταματουσα να σε γαμαω ολη μερα!
Svar