Ιστορία μου Αμαστία μου part3

Ειναι δυσκολο να καταλάβει κανείς πόσο εύκολο είναι για έναν Αντρα και μάλιστα σε έναν άντρα όπως ο Νεκτάριος να καταφέρει να πείσει ένα μικρό πουστράκι όπως εγώ ότι δεν είναι αγοράκι αλλά ότι είναι κοριτσάκι.
Ο Νεκτάριος πιθανότατα ήταν ο πιο ανώμαλος άνθρωπος στον κόσμο και ίσως και ο πιο σεξομανής, καμία απο τις φίλες μου δεν τον έβρισκαν σεξουαλικό , φυσικά δεν είχα τολμήσει να πω σε καμίαν τίποτα για τις στενές επαφες που είχαμε αποκτήσει, ο γαμιάς μου ήταν πρόθυμος να με σκοτώσει άπαξ και μιλούσα σε κανέναν για την σχέση μας.
Μετά την ημέρα πίσω απο το ελαιοτριβείο ο Νεκτάριος με είχε κάνει μόνιμο πουτανάκι του, δεν υπήρχαν γυναίκες στην ζωη του, πηδούσε μόνο γυναίκες ρωσσιδάδικο και αυτό μόνο όταν είχε λεφτά, αλλα απο την στιγμή που με γνωρισε με έμαθε πως να είμαι γυναίκα και πως να γαμιέμαι.
Ειχε μετακομίσει πλέον και έμενε σχεδόν έξω απο το χωριό , αυτό για κάποιον άνθρωπο της πόλης μπορει να φαντάζει τεράστια απόσταση αλλα δεν είναι πχ παραπάνω απο τα δικαστήρια της θεσσαλονικης ως τον λευκό πύργο.
Οταν τελείωνα το φροντηστήριο τις παρασκευές περίμενε μέσα στο δημοτικό παρκινκ και με πήγαινε σπίτι του χωρίς να μιλάμε και να λέμε τα νέα μας η γλυκόλογα φτάναμε σπίτι , ντυνόμουν γυναίκα και με πηδουσε αγρια όσες φορές ήθελε μέχρι να πονέσει η πούτσα του και να στερέψει.
Μου άρεζε να ντυνομαι γυναικα , μου ειχε δωσει λεφτα ο Νεκταριος να αγοράσω πράγματα απο τη Πολη για να καταφέρνω να είμαι πιο πιστικό κοριτσάκι.
Εκανα ότι εκανε καθε κοριτσάκι στην ηλικια μου, έβλεπα βιντεακια με μακιγιαζ στο youtube, ενημερωνομουν για την μόδα και έκανα αποτρίχωση το κορμί μου.
Μια παρασκευη όμως ο Νεκτάριος ήταν παρπάνω αγριος απο ότι έπρεπε , μου δήλωσε απο το αυτοκινητο πως πρεπει να μάθω να ξεφτυλιζομαι, και για αυτον ξεφτυλισμα δεν ήταν απλα να με δερνει και να με κατουράει αλλα να είμαι δημοσια δηλωμένη πουτανα. Ξεκινησε να μου εξηγει πως πρέπει να γίνει τρόπος ζωής μου, να δείχνω την θηλυκότητα μου και να αφήνω τους άλλους να με κοροιδευουν πως είμαι αδερφάρα.
Μου ζήτησε να ξεντυθώ απο το αυτοκινητο και να μπω μέσα στην αυλη και έπειτα στο σπίτι γυμνός η μάλλον γυμνή όπως με αποκάλεσε.
Ειχε παγωνια ήταν Φεβρουάριος μήνας και το μόνο που έκανα όταν ξεντυθηκα ήταν να ζεστάνω τα χέρια μου με τα χνώτα μου.
"Πως θα ξεκινήσεις να κάνεις πεζοδρόμιο άν κρυώνεις απο τώρα?" με ρώτησε ο γαμιάς μου και εγω σκήρτησα μέσα μου.
Φτασαμε στο σπίτι και με έβαλε να τρέξω στην εξώπορτα , εγω με γυμνά πόδια πάτησα στα μαρμάρινα πλακάκια και έφτασα στη εξώπορτα.
Ο Νεκτάριος ήρθε απο πίσω μου με το πάσο του, ξεκλείδωσε την παλια ξύλινη πόρτα και μου ζήτησε να μπώ μέσα στα τέσσερα , δέν έχασα στιγμή και έπεσα στα 4 , ο Νεκτάριος άφησε τα κλειδια στη συρταριέρα δίπλα στην πόρτα και έβγαλε τα παπούτσια του, φορούσε γκρί μπουρνουζε κάλτσες με έβαλε να μυρίσω τα πόδια του και έπειτα είπε" βγάλε μου τις κάλτσες με το στόμα σου και μάσισετες" εγω εννοείτε δεν έχασα λεπτό και ξεκίνησα να το κάνω , μύριζαν όντως αλλα δεν με ένοιαζε τον έβλεπα που κάβλωνε και μου άρεζε, αυτο που δεν καταλάβενα ήταν γιατί δεν με έστειλε να ντυθω γυναίκα πρώτα, αυτός δεν άντεχε να με κοιτάει αμα δεν ήμουν μεταμφιεσμένος σε κοριτσάκι.
Με άφησε να μασάω τις κάλτσες του και πήγε να φέρει απο το μαγικό συτάρι κάποιο αξεσουάρ, το αποκαλούσαμε μαγικό συρτάρι γιατί εκει μέσα ήταν όλα τα αξεσουάρ μου για να ντυθώ γυναίκα.
Επέστρεψε με ένα στριγκάκι , το έφερε κοντά στα χείλια του , μάζεψε μύξες απο την μύτη του στον λάρυγκα του και μαζί με μπόλικο σάλιο έφτυσε πάνω του , δίχως να χάσει στιγμή το πασάληψε στο πρόσωπο μου , μου έρηξε με δύναμη το κεφάλι πάνω στο χαλί μου έδωσε χαστούκια στο πρόσωπο και αφού με έφτυσε μέσα στο στόμα μου κλότσησε τα πλευρά.
Πρωτη φορά είχε τόσα πολλά νεύρα, με έσειρε απο τα μαλλία στον καναπέ και με έβαλε να φορέσω το στριγκάκι που το κρατούσα στα χέρια μου , με το που το φόρεσα το παραμέρησε απο την κωλοτρυπίδα μου , μου έβαλε λίγο λιπαντικό και έφτυσε την πούτσα του και ξεκίνησε να με γκαστρώνει, τον είδα με την άκρη του ματιού μου πως τραβούσε βίντεο το πώς με πηδούσε , μου ζήτησε μόνο να μουγκρίζω να μην μιλάω και αυτός ξεκίνησε να με βρίζει , έχυσε μέσα μου και με σήκωσε απότομα και με πήγε στην ντουζιέρα με κατούρησε και με έβαλε να γλύψω το εβδομαδιαίο βρώμικο καπάκι της τουαλέτας, έκανε ντούζ και έκατσε να καπνήσει.
Αφου τελειώσα το μπάνιο μου στέγνωσα τα μαλλια μου και τον άκουσα να μου λέει να φυγω πως δεν με ήθελα άλλο μες στα πόδια του, ντύθηκα και πρίν φύγω έκλεψα τις βρώμικες κάλτσες του και με άφησε να γυρίσω μόνη μου στο σπίτι.
Ολο το βράδυ έτριβα τις κάλτσες του στη μύτη μου και στο μουνάκι μου όπως συνήθιζει να το απκαλεί ώσπου τις έχυσα και κοιμήθηκα σαν καλό κοριτσάκι.
Ηταν πλέον Κυριακή πρωί και ο μπαμπάς μου ανακοινωσε πως θα παει στην αγορά για κυριακάτικο καφέ αθλητική εφημερίδα και τα γνωστά, δεν υπήρχαν πολλά μέρη για να πάει για καφέ στο χωριο και είπε πως θα πήγαινε στου νεκτάριου, έτσι του ζήτησα να πάω και εγω για να παίξω ένα βιντεο γκεημ, ήταν ένα τεράστιο ψέμα απλώς επιθυμούσα να ξανα δώ αυτήν την φάτσα δολοφόνου που είχε και τόσο με άναβε.
Φτασαμε με τα πόδια στην αγορά και ο Νεκτάριος δεν ήταν εκεί, έτσι ο μπαμπάς μου ξεκίνησε να μιλάει με ηλιθιους και εγω έπαιξα ξερά το βιντεο γκεημ.
Μισή ώρα μετα περίπου ο Νεκτάριος έφτασε στο μαγαζί και χαιρέτησε όσους ήταν εκέι, ο μπαμπάς μου σηκώθηκε απο το τραπέζι και πήγε στο μπάρ για να τον πεί την γνώμη του ο Νεκτάριος να συμπληρώσει ένα στοίχημα , εγώ είχα σκυλοβαρεθεί και σηκώθηκα απο τον υπολογιστή για να πάω να πω στον μπαμπά μου πως θα επιστρέψω σπίτι.και φάνηκε πως τους διέκοψα απο κάτι.
"Ελα έλα κόφτω"είπε ο μπαμπάς μου στον Νεκτάριο
" Γιατι ρε ? άστον να ακούσει αγοράκι είναι !" είπε ο Νεκτέριος και ένιωσα πως ακόμα βρήκε έναν τρόπο να με εξευτελίσει με μικρόλογα.
" Και που λές..." συνέχισε ο Νεκτάριος "την ειχα στα 4 και την πηδουσα τον πάτω"
Δεν καταλάβενα τι έκανε... τι ήταν αυτά που έλεγε?
" Για δείξε" είπε ο μπαμπάς μου και κοιταξε την ψηφιακή κάμερα που κρατούσε ο Νεκτάριος και έκριβε την οθόνη πιέζοντας την στην κοιλιά του, ο Νεκτάριος γύρισε την κάμερα μπροστά στο πρόσωπο του μπαμπά μου και εγω συνιδειτοποιημένος απο αυτο που έκανε ο Νεκτάριος με έλουσε κρύος υδρότας μην με καταλάβει ο μπαμπάς μου.
Το βίντεο έδειχνε μόνο το κωλί μου με το στρίγκάκι μου και την πουτσάρα του Νεκτάριου να με σκίζει, ναι η αλήθεις είναι πως το κωλί μου το έχετε δεί και σε φωτογραφίες και είναι αρκετα θηλυκό, αλλά ο μπαμπάς μου κοιτούσε σαν ξερολούκουμο και αφού τελείωσε το βίντεο έκανε την κορυφαία κίνησα να ανορθώσει τα αρχήδια του, γυάλισε τα δόντια του με την γλώσσα του και κοίταξε τον Νεκτάριο με ένα βλέμμα επιβράβευσης.
Πληρώσαμε και έπειτα φύγαμε, αφου φτάσαμε στο σπίτι έλαβα στο κινητό ένα μήνυμα του που έλεγε.
"Ειδες πόσο μεγάλη πουτάνα είσαι? μόνο με ένα στριγκάκι και κάβλωσες και τον ίδιο σου τον πατέρα"
Publicerad av elenakoronh
7 år sedan
Kommentarer
3
Vänligen eller för att publicera kommentarer
yperoxo!!!
Svar
SissybabyGR
εσταξα..
Svar
karatem
γράφεις πολύ καυλωτικά συνέχισε....
Svar