ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΝΑ (Α ΜΕΡΟΣ)

Αρχές Δεκέμβρη και πλησίαζε η γιορτή του Νίκου. Ενας τριανταπεντάρης ψηλός οχι ιδιαίτερα όμορφος αλλά γοητευτικός και η συζυγος του Λένα τριαντάρα, φυσική ξανθιά με γλυκο μουτρακι και απιστευτο σώμα.. Γυμναστες στο επάγγελμα και οι δυο και γνωριστηκαν στο γυμναστηριο που εργάζονταν μαζι..

Ο Νίκος αδελφός του Μανώλη που είχαμε βρεθει ερωτικά σε πολλα σχήματα και παρέες..

Ο Μανώλης για αρκετά χρόνια προσπαθει να πεισει τον αδελφο του να μας ακολουθήσει αλλα εκεινος αρκετά ντροπαλός και συνεσταλμένος δεν εχει ερθει ποτέ αν και το ηθελε..

Ο Μανώλης λιγες μέρες πρίν μας εξομολογήθηκε τη συνευρεσή του με τη Λένα πριν γνωρισει τον αδελφό του και μας ειπε όλη την ιστορία μιας παρτουζας με πρωταγωνίστρια τη Λένα..

'Τι να κάνω ρε παιδιά? Ειναι παρτουζιάρα και ο μουροχαυλος δε θέλει ουτε να τ ακουσει.. Ο μόνος τρόπος είναι να ερθει προ τετελεσμένου αλλα πώς?

'Βοηθήστε και σεις,,, πείτε καμμιά ιδέα..'

Η ιδέα φυσικά απο το kinky μυαλό της Λουκίας... 'Παρτούζα στη γιορτή του, στο σπίτι του... και καλά μεθυσαμε και ξεφυγαμε...'

Αφου είπαμε τις ιδεες μας και κανονίσαμε τις λεπτομέρειες ήπιαμε τα ποτά μας και συνεχίσαμε το βράδυ μας χαλαρά..
Στο σπίτη του Νίκου ο κόσμος αρκετός και θορυβόδης.. Η κάπνα τα φαγητά και τα ποτά σε αφθονία...

Κατα τις δωδεκα αρχισαν να φευγουν οι περισσοτεροι και στο τέλος απομειναμε οσοι κανονισαμε τη παρτούζα... Η Λουκία με τη Λίτσα, εγώ με το Μάκη ο Μανώλης και το ζευγάρι..

Η Λουκία αρχισε να χασκογελάει ταχα μεθυσμενη και να χουφτώνει απροκαλυπτα τη Λίτσα, να τη φιλάει και να της κατεβάζει το σουτιεν να δειξει τις ρώγες της.. Να της σηκώνει τη φούστα και να δείχνει το ξυρισμένο της μουνί λέγοντας πόσο υγρό ειναι συνέχεια και διαφορα τέτοια...

Ο Μανώλης να πέφτει πανω στα στήθη της Λίτσας και να ρουφάει τις ρώγες της και εμεις να εχουμε εγκλωβισει τη Λένα ανάμεσά μας να μη μπορεί να κουνηθεί..

Σκύβω μπροστά της να φιλησω το Μάκη και της ψιθυρίζω...'Θέλεις να συνεχίσουμε? για σενα το σκηνικο αποψε..' Φιλάω στο στόμα το Μάκη και την ακουω να μου λέει..

....Ναί, αλλα ο Νίκος?..'

Αφήνω τα υπεροχα χειλη του Μάκη και σηκώνωμαι αργά... "'αστο πάνω μου'

Ο Νίκος 'ολη αυτη την ώρα προσπαθει να καταλαβει τι εγινε εκει μέσα ξαφνικα..

Τον πιάνω απο το χέρι και του λέω.. 'Νίκο, Λένα ενα δωράκι απο μας για σας... Live sex show..'

Τον καθίζω δίπλα στη Λένα, σηκώνω το Μάκη και πάμε στο κέντρο του σαλονιού.. Ακολουθουν και οι άλλοι τρεις και αρχίζουμε ενα μπερδεμα απο φιλια, χάδια, ρούχα να πετιούνται, χουφτώματα...

Τα μάτια του Νίκου ειναι ορθάνοιχτα και μας παρουκολουθει με εκπληξη.. Η Λένα όμως ειναι φανερά καυλωμένη και ανυπόμονη.. Οι ρώγες της σε λίγο θα σκίσουν το στενό της μπλουζάκι απο το τέντωμα...

Η Λίτσα εχει ξαπλώσει τη πλάτη της στο τραπεζακι του σαλονιού και αναμεσα στα πόδια της η Λουκία τη γλυφει με μανία.. Ο Μανώλης εχει χώσει στο στόμα του τη ρωγα της και τη δαγκωνει, ενω με το χέρι του τρίβει δυνατά την αλλη..
Publicerad av dimef
6 år sedan
Kommentarer
Vänligen eller för att publicera kommentarer