Belevenissen van beginnend stel in de parenclub

Een dertiger zit op de rand van het bubbelbad in de parenclub. Het water in zijn buurt golft zachtjes. Dat komt door de vrouw die zich voor hem bevindt. Haar hoofd gaat heen en weer; de man kijkt tevreden voor zich uit. Totdat een van de personeelsleden langsloopt en als door een wesp gestoken reageert: ‘Dat mag niet’.
Het oraal bevredigen in de whirlpool is geen probleem, het glas waaruit de man drinkt wel. Inleveren en wel direct. Terwijl de vrouw ongestoord doorgaat, neemt haar (tijdelijke?) partner nog een paar slokken en geeft het glas af aan het personeelslid. Badman glimlacht breed.

Je gelooft je ogen soms niet als je voor het eerst in je leven in een parenclub bent. Zaterdag was dat het geval voor mijn vriendin Katja en ik (Paul). De ervaren bezoekers moeten vast glimlachen. Zo zijn we allemaal begonnen.
Dit wordt een zeer uitgebreid verslag van twee beginners in de parenclub. Waarom? Omdat ik de drie weken voorafgaande aan ons bezoek zo’n beetje het hele Viva-forum heb doorgespit op zoek naar hoe het er aan toe gaat. Ik heb veel gelezen over dresscodes, dat niets moet en alles mag, dat nee hier ook echt nee is, over het verbod op alleengaande mannen, de zenuwen bij het eerste bezoek en dat je de mensen die er komen ook zo maar in de supermarkt tegen het lijf zou kunnen lopen.
Maar hoe het er nou aan toe gaat op de dansvloer, in de ‘relaxruimtes’ en waar je in godsnaam over praat met je medebezoekers, daar had ik geen idee van. Heb je het over de kinderen, voetbal? Denken ze dat je iets wil als je een babbeltje maakt? Je weet het pas als je er een keer geweest bent.

Wasmachinemonteur

Ik heb al een jaar of acht een relatie met Katja. We zijn allebei gescheiden, kennen elkaar van internet, en zijn niet vies van een lekker robbertje sexen. Katja is al een aardig eindje in de veertig en ziet er goed uit. Dat zien andere mannen ook. Zo vroeg de wasmachinemonteur of hij haar een keertje mocht bellen, krijgt ze geregeld aandacht in de kroeg en probeerde een zakelijke relatie haar te versieren.
Tot mijn verbazing vond ik dat niet vervelend. Sterker nog: ik begon het allemaal wel spannend te vinden. Andere mannen die mijn leuke vriendin ook wel wilden. Als ze een zakelijke afspraak met een man heeft gehad, is mijn standaardvraag na afloop al bijna of hij d’r ook leuk vond. Toen haar zakenrelatie opvallend veel aandacht aan haar begon te besteden, probeerde ik me voor te stellen hoe het zou zijn als hij zijn zin zou krijgen. Van jaloezie geen sprake, het was eerder opwinding.
Katja vond het allemaal wel grappig, maar mijn speelse suggestie om eens een stapje verder te gaan lachte ze vrolijk





Borttagna



weg. ‘Ik wil alleen jou’. Dat is ook fijn natuurlijk, maar toch. De gedachte om haar met een ander te zien liet me niet los. En dan wilde ik erover praten met haar.
Tot mijn verbazing stelde ze op een avond voor een keertje naar een parenclub te gaan. Mijn hart maakte een Belevenissen van een beginnend stel in de parenclusprongetje. Mijn Katja! De weken daarna bleef het echter stil daarover, maar uiteindelijk kwam het gesprek toch weer op het onderwerp. We prikten een datum en het grote inlezen en fantaseren begon.
Vooral voor mij, want ze vond het prima dat ik een goeie club uitzocht. ‘Ik hoor het wel van je’, zei ze in volledig vertrouwen. Na veel zoeken - en fantaseren- viel de keuze op de Fata Morgana in Muiden. Volgens een aantal van jullie een prima club om te beginnen. Ik liep dagen daarvoor al met de zenuwen in mijn lijf, Katja kreeg dat pas de avond ervoor.

Naadkousen
‘Morgenavond om deze tijd zitten we in de péé céé’ zeiden we terwijl we voor een knapperend hardvuur bij mij thuis zaten. In de koffer van Katja zaten twee jurkjes, twee paar naadkousen van de Hema en een onderbroek met kant. Alleen de gedachte al dat ze die kleding aan zou doen, maakte me nog warmer dan de haard al deed.
We bekeken samen de foto’s van de Fata en bij het zien van al die bedden in de zogenoemde relaxruimtes van de Muidense parenclub begon mijn lief plots wat stiller te worden. Het kwam nu wel heel dichtbij. ‘Ik weet niet of ik geschokt zal zijn van al die stijve pikken’.
Eerder hadden we het al gehad over welke grenzen we zouden aanhouden bij ons eerste bezoekje. Ik hoefde niet zo zeer iets met andere vrouwen, maar zou het wel spannend vinden als zij wat zou rommelen met een man. Maar ja, dan is er ook nog een dame in kwestie. Die dan ook niet haar nagels wil gaan bestuderen...
Om de drempel niet te hoog te maken, stelde ik voor om de hele avond op onszelf gericht te zijn. Tot mijn verrassing zei Katja het ook niet uit te sluiten wat met andere mannen te zoenen of wat verder te gaan. Mijn ogen glinsterden. Hoe zij het zou vinden als ik hetzelfde zou doen met een vrouw kon ze niet meteen voor zich halen. Maar ons stopzinnetje ‘Ga je mee een Rivella drinken?’ zou afdoende moeten zijn.
Het is in de auto stiller dan ooit als we over de A1 in de richting van Muiden rijden. In mijn maag zit een knoop, mijn handen zijn vochtig. Ik voel me net als twee jaar geleden, vlak voor een spannend onderzoek in het ziekenhuis. Kom op zeg, we gaan toch voor ons plezier… Bij het hotel, aanbevolen op de site van de parenclub, staat een vrouw in een strakke witte jurk en hoge hakken buiten te roken. Ze bekijkt ons van top tot teen. Alsof ze denkt: Hé, nieuw vlees’. We kijken elkaar aan en begrijpen elkaar woordeloos: ‘Jij denkt het ook, hé.’
Eenmaal op de kamer hebben we nog anderhalf uur. Katja verdwijnt in de badkamer. Ik doe mijn gloednieuwe boxer aan met de 3,95 euro kostende neutraal zwarte slippers van de sportzaak. Dan schuift de badkamerdeur open: daar staat ze: in pc-tenue. Zwarte naadkousen, een strak en kort zwart jurkje, geraffineerd doorzichtig aan de zijkant en op haar rug. En natuurlijk op hakken. Er begint wat te leven in mijn boxer. We kussen elkaar en voor we het weten, gaan we verder. Op het vlug gemaakte filmpje ziet het er goed uit. We hoeven ons straks niet te schamen.

Nu gaat het beginnen
Iets over negenen komen we aan. Verdwalen op de geraffineerd verlichte oprijlaan is niet mogelijk, want grote borden wijzen overduidelijk de weg. De parkeerplaats is al goed gevuld. We zien dure auto's, maar ook simpele gezinsbakken. Het zou me niet verbazen als de kinderzitjes er nog in zouden zitten.
Onze ogen zijn echter alleen maar gericht op de ingang: nu gaat het echt beginnen. De vrouw achter de balie is allervriendelijkst. Ze legt rustig uit dat zenuwen echt niet nodig zijn, dat niets hoeft en dat rechtsaf de lockers zijn.
We zijn expres vroeg gegaan om rustig te kunnen wennen in onze gewone uitgaanskleren. Al zou Katja niet in haar ultrakortje jurkje met kousen naar een gemiddeld feestje gaan. Ik heb een strakke grijze broek aan en een fijne donkerblauwe blouse. Mijn hippe puntschoenen geven me gelijk een partygevoel.
Als we onze reservespullen, telefoons en portemonnee in een afsluitbare kast hebben opgeborgen, lopen we naar de bar/annex dansvloer. Die ruimte is redelijk goed gevuld. Het ziet eruit als een gewone club in een gemiddelde stad. Er is een DJ, de muziek staat niet overdreven hard. We nemen een biertje en cocktail die volgens Katja smaakt als een pakje Wicky en we kletsen even met een mede-bezoeker over de vroege drukte. De spanning vloeit weg en maakt plaats voor zin in een leuk avondje uit in een wel heel bijzondere omgeving.
Ik stel Katja voor om de club alvast te verkennen. We verwachten nog weinig volk op de twee hoger gelegen verdiepingen en dat lijkt ons om te beginnen wel prima. De bedden liggen er fris bij. Achter ons loopt een wat jonger stel. Al snel komen we leuk aan de praat. Hun kinderen denken dat ze naar een feest zijn. Het is hun eerste bezoek aan deze club, alle waren ze al wel eerder in een andere bekende parenclub.
Belevenissen van een beginnend stel in de parenclu 2De vrouw voelt zich veel prettiger in een parenclub dan in een normale kroeg. ‘Hier respecteren ze je als je nee zegt’. We bekijken de darkroom, de relaxruimtes en de orgiekamer op de bovenste verdieping. Gelukkig zien ze er beter uit dan op de foto’s die op de site staan. De fotograaf heeft destijds de TL-verlichting aan gedaan. Mijn aanbeveling: huur wat figuranten in, een goede fotograaf en laat betere en sfeervollere maken.
Weer beneden blijkt er achter de whirlpool ook een VIP-ruimte te zijn. We zijn nu een half uur binnen en we hebben nog geen sex (dat is lekkerder dan ‘seks’) gezien. In die speciale loungeruimtes wel, maar dan op de televisieschermen, waar porno vertoond wordt. Nogal geproduceerd en niet erg opwindend. Daar komen we in gesprek met een stel van ongeve





Borttagna



er dezelfde leeftijd: aardige en ervaren mensen.

Katja houdt van hoekig, hard en mannelijk
Mevrouw blijkt ook wel een dame te lusten. Of Katja dat ook wil, vraagt hij. Niet zozeer om er meteen op te willen duiken, maar wellicht om een visje uit te gooien. Dat hoeft Katja niet. ‘Heb je het weleens geprobeerd dan?’ daagt hij uit. ‘Nee’, zegt ze. ‘Ik hou van hoekig, hard en mannelijk.’ Bovendien gaan we het toch maar rustig aan doen, heeft Katja bij binnenkomst bedacht. Ik vind het prima. Ik had nooit gedacht dat ik hier ooit zou rondlopen.
Zij gaan vaker en zijn naar eigen zeggen ‘best kritisch’ op bezoekers waarmee ze wel iets willen ondernemen. ‘Net als jullie, denk ik’. Hij kent ze wel, de mensen die aan je vragen om mee te doen als je zelf bezig bent. Maar dat is niks voor hen. En ook niet voor ons trouwens.
Bij de VIP-ruimte treffen we een personeelslid van begin twintig die we vragen of er nog meer ruimtes zijn. Hij weet het eerlijk gezegd niet zo goed, want het is zijn eerste avond. ‘Nou sterkte’, zeggen we. ‘Als je nog behoefte hebt om ergens over te praten, schiet je ons maar even aan.’ Daarna zijn we terug bij bar en dansvloer. Het is drukker en de muziek staat harder. Er zijn best veel jongeren, dat had ik ook al in dit forum gelezen. Ook zijn er dertigers, veertigers, een paar vijftigers en een verdwaalde zestiger.
Inmiddels loopt ongeveer de helft van de bezoekers al in onderkleding/lingerie. De mannen veelal in neutrale boxershorts met slippers. Een enkeling op blote voeten, in sneakers of met stevige stappers aan de voeten. De vrouwen hebben vaak kousen en min of meer spannende lingeriesetjes aan. Ik ben gek op dat soort kleding, maar ik kan nog niet zeggen dat het krap wordt in mijn nieuwe boxer. Als iedereen er in rondloopt, is het niet misschien niet zo bijzonder meer. Met dansen pak ik de billen van mijn lief en trek haar jurkje iets op, zodat haar kousen voor mij voelbaar en voor anderen zichtbaar worden. Een beetje exhibitionisme is ons niet vreemd. Dat vinden we nu al het leuke van de parenclub: als je ergens zin in hebt, doe je het gewoon.
In de twee weken voor ons bezoek hebben we aan tijdelijke onthouding gedaan. ‘Ik vind het lekker om goed geil te zijn’ zei Katja. En zo hadden we thuis dampende sex, maar dan zonder happy end. Zo bleef de spanning er goed op. Ook weer een ontdekking. Toch wilden we niet te snel knallen tijdens ons bezoek.
Dat is voor mij in de eerste uren niet zo moeilijk, want er komt vooralsnog weinig leven in. Dat gebeurt pas op de bedden naas





Borttagna



t de whirlpool. Daar is een vrouw haar partner ongegeneerd aan het pijpen en ook elders in het water schokken lichamen ritmisch tegen elkaar. Op een meter afstand naast ons Belevenissen van een beginnend stel in de parenclu 3verdwijnt een vinger van een man tussen de benen van zijn vrouw, terwijl ze zachtjes liggen te praten.

Tepels
Wij dan ook maar? Ik kus Katja op haar mond en voel de prettige sensatie van vrouwelijke opwinding. Ik tast onder haar jurkje en merk aan haar tepels dat ze geen toneel speelt. Haar handen glijden over mijn ontblote bovenlichaam en komen bij mijn gloednieuwe boxer aan. Ze kijkt me verbaasd aan. Nog niks? Ik weet het ook niet. Zijn het de paar biertjes, de onwennigheid van omgeving, de veelheid aan indrukken?
Katja heeft zo haar talenten. Likken en daarbij begerig naar mij kijken zijn er twee van. Daar blijkt deze man niet tegen bestand. We verleggen onze grenzen weer een stukje. Zij heeft ook wel zin in wat actie. ‘Oh, even iets doen’, zegt ze en trekt haar uitgeschopte hoge hakken weer aan. Ze weet wat ik opwindend vind. Haar onderbroek ligt inmiddels naast ‘r. Ze heeft haar benen gespreid, waardoor het zwarte jurkje iets omhoog is geschoven en de randen van haar kousen en een stukje been zichtbaar zijn. Mijn vingers verdwijnen tussen haar dijen en ze spreidt zich nog meer. Had ik maar twee paar ogen, dan had ik ook de omgeving in de gaten kunnen houden.
Vanuit het bad vinden ze het kennelijk ook wel spannend, want een man spat wat water onze kant op. We steken een handje op van ‘ho’ en gaan samen verder. Later komt de man Katja nog tegen: ‘Het zag er goed uit.’
Aan de opwinding op de bedbank aan de badrand komt een einde als een ander stel -en da





Borttagna



n met name de man- wel heel dichtbij komt liggen. Legde hij maar een hand op Katja, dan was het duidelijk geweest, maar nu voelt het niet fijn Belevenissen van een beginnend stel in de parenclu 4voor haar. En al zeker niet wanneer de man even alleen ligt en op 21 centimeter van mijn lief aan zijn verlengstuk begint te trekken. Rivella-time!

Kijkgaten
Katja blijkt trouwens niet vies te zijn van al het mannelijk vlees. Met stijgende verbazing ziet ze een jongen van in de twintig met een enorme boegspriet uit bad stappen. Dat ie de minuten daarna -zonder zichtbare stimulering - niet van positie verandert, wekt haar grote verbazing. En een beetje nieuwsgierig is ze er ook wel naar. Hoe dat zou voelen?
Terug in de centrale ruimte is er bij ons vooral eetlust, want de kop soep die we thuis hebben genomen vult niet echt. Je kunt hier onder andere kiezen uit allerlei salades en uit vlees dat je zelf op de bakplaat kunt leggen. Ik tref er een -waarschijnlijk- dertiger die er bepaald niet voor het eerst komt. Hij blijkt er zelfs eens per twee weken uit te gaan.
We eten wat, nemen koffie en gaan de dansvloer weer op. Niet af en toe een ouwe disco-klassieker helaas, maar het is best dansbaar. Tegen een uur of 1 ‘snachts wagen we de stap naar de bovenste verdiepingen. Op en naast de dansvloer wordt wel wat gefriemeld en gezoend, maar verder is het nog best netjes en dat blijft de hele avond ook zo.
Boven verwachten we de echte hardcore, maar dat valt op de eerste verdieping nog best mee. We treffen een kamer met een groot bed, een open deur en verschillende kijkgaten in de muur. De ruimte is leeg en we kijken elkaar aan. Zullen we? Door de wekenlange onthouding en de omgeving zijn we al weer heel snel in de juiste stemming en al rap verkennen we elkaar alsof het de eerste keer is. Af en toe zie je gezichten achter de kijkgaten. Dat is opwindend. Binnen een paar minuten liggen er een stuk of vier andere stellen in de schaars verlichte ruimte. En ze gaan beslist niet langzamer dan wij.
Helaas nestelen twee ‘gewichtige’ paren zich pal naast ons. Ik zie in het halfduister een -laat ik zeggen- hoog soortelijk gewicht en een praktisch kapsel. Later hebben we het nog lang over de vraag hoe die beesten ook alweer heten die dodelijk vermoeid op het strand aanspoelen. Ineens is de opwinding weg, ondanks de geluiden die uit een verre hoek komen. We zakken af naar de VIP-ruimte en Katja is er wel even klaar mee. In die loungeroom staan verschillende bankjes, er is een open haard en een groot bed. Druk is het er niet. Er zijn behalve ons nog drie andere stellen, waarvan er twee -in elk geval voor nu- bij elkaar horen.
Een van de mannen heeft een stapel witte handdoeken meegenomen en begint daar nauwgezet het bed mee te bekleden. Katja wordt nu melig en moet giechelen. De man maakt -alsof hij Escher zelf is- een prachtig patroon met de doeken en gaat er op liggen. Ook de andere man neemt plaats op het kunstwerk. De vrouwen zijn nog druk in gesprek





Borttagna



met elkaar en dat blijft zo. Gelukkig voor ons doen de mannen zich niet tegoed aan elkaar, maar wachten ze geduldig Belevenissen van een beginnend stel in de parenclu 5tot de dames alles besproken hebben.
Het is verbazingwekkend hoe snel ze van de klets- naar de sexmodus gaan, want voordat we het doorhebben is ons uitzicht veranderd in een grote kluwen. We hebben nogal moeite om te ontdekken wat nou van wie is. Opnieuw is Katja verbaasd: en dan vooral over het tempo waarmee de bovenop zittende vrouw haar billen op en neer weet te bewegen. Dit is de eredivisie voor haar.

Katja wil wel
Op een van de banken glijdt een genotsstaaf van een man in de mond van zijn vrouw/vriendin. Dat ziet er lekker uit en inspireert ook ons tot actie. Dat is toch weer anders dan een stel op een bed bezig zien. Gewoon op de bank oraal genomen. Wij doen hetzelfde. Ik draai mezelf zodanig dat de anderen goed zicht hebben op het tafereel. Mmmm.
Even later belanden wij ook op het podiumachtige bed, wel met verse handdoeken. Katja wil nu wel klaarkomen. ‘Ooooh’, kreunt ze. ‘Ik wil het.’ Ik nog niet, want ik vrees dat de fun in de Fata dan wel voorbij is voor beide partijen. Het valt niet mee om het met de handrem erop te doen. Op een bank horen we in een hoog tempo pets-pets-pets. De vrouw ligt met haar billen omhoog over de rugleuning van de bank, de man vormt de ritme-sectie. ‘Die vrouw heeft weinig te willen’, zegt Katja met een blik vol begeerte.
Eenmaal terug in de bar is het leeg en best fris. Tot onze schrik zien we dat het al drie uur ’s nachts is. Nog een uurtje voordat de tent sluit. Nu moet het er van komen! Boven blikken we door de kijkgaten en zien we de meute als konijnen tekeer gaan. Het is er druk, dus gaan we in een schaars verlichte ruimte op de begane grond. Twee stellen zijn er bezig en er is nog plek voor ons. Geen tijd voor spelletjes, maar rechtstreeks op ons doel af. Katja mag eerst en met vingers en tong duurt het niet lang voordat ze in het laken grijpt en luid komt.
En nu ik! Terwijl Katja op haar knieën over mijn middel buigt begint het ook hier drukker te worden. Er lopen mensen naar binnen, maar gelukkig gaat niemand in de krappe ruimte naast ons liggen. Katja wordt over haar gekouste voeten geaaid. Er willen mensen interactie, maar wij zijn op elkaar gericht. ‘Nee, dank je’ roept ze en daarna gebruikt ze haar mond weer voor andere zaken. Gelukkig. Ik ga op mijn knieën zitten en ontplof in haar gezicht. Luid ook. Jammer dat ik de schade niet kan zien.
Om half vier verlaten we het pand en vallen in ons hotel ineengestrengeld in slaap. Ik droom over de club en ’s ochtends verwennen we elkaar weer. De parenclub blijkt een grote inspiratie, want ’s avonds op de bank bij Katja thuis, spelen we het nog eens realistisch na. Opnieuw glimlachend vallen we in slaap. Morgen wacht het werk weer. ‘Hoe was je weekend?’ Nou gewoon, niks bijzonders…
Publicerad av Fuckmilfnl
5 år sedan
Kommentarer
6
Vänligen eller för att publicera kommentarer
heerlijk, zeker ook met die fotos erbij
Svar
heerlijk! bedankt om te delen!
Svar
lekker hoor
Svar
Goede voorbereiding voor mijn eerste bezoek aan club Monique zodra het weer mag :smile:
Svar
nl21039
Heerlijk geschreven. Je blijft zo lekker
Svar
erix669
Waauw leuk beschreven, zeer herkenbaar ook...mijn 1e keer in een parenclub was ook behoorlijk onwennig, maar wel heel spannend. Toch mooi dat jullie het fijn gehad hebben, ben benieuwd of jullie nog eens geweest zijn...
Svar